Niet gevonden wat je zocht?

SCHRIJF JE IN

Wat is de waarde van jouw woning?

GRATIS SCHATTING

Residentie Goodlife Wilsele

Leuven

Ref. 4224589

Interesse in dit project?

STUUR EEN E-MAIL

GOODLIFE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36 assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze ‘lobby’ is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. Een centrale haard zorgt voor een huiselijk en warm gevoel. Aansluitend op de lobby ligt een prachtige aangelegde tuin met terras. De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid.
De bewoners genieten in stijl van hun vrijheid en comfort. Ze wonen in alle privacy zelfstandig in hun assistentiewoning. En dat alles met een gerust gemoed, want de nodige zorg is vlakbij indien nodig. Dit is de taak van de beheersinstantie VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen die in samenwerking met de zorgpartner CM Leuven hiervoor instaat. De aanwezige woonassistent is het aanspreekpunt ter plaatse voor de bewoners. Hij maakt hen wegwijs in het uitgebreide zorg- en dienstenaanbod; beantwoordt alle vragen en zorgt bovendien voor het dagelijks beheer en de organisatie van activiteiten.
De zorgdiensten: BASIS: Woonassistent / Zorgmakelaar • Noodoproepsysteem 24/24 • Crisis- en overbruggingszorg • Vrijblijvende organisatie van sociale en culturele activiteiten • Herstel- en klusjesdienst • …. OPTIONEEL: Kapper en manicure • Poetsdienst • Warme maaltijden • Vervoerdienst
Meer informatie: https://www.zorgbeheer.be/nl/residenties/good-life-wilsele

Overzicht

VERDIEPING NAAM (klik voor meer info) BEW. OPP. SLPKRS TERRAS PARKING PRIJS
Gelijkvloers Appartement 0005 62 m2 1 Ja Nee € 1.288
1 Appartement 0105 60 m2 1 Ja Nee € 1.298
1 Appartement 0104 60 m2 1 Ja Nee € 1.288

Contacteer ons voor meer informatie


    Interesse in dit pand?

    Bel ons op 015 51 45 40

    Wat is de waarde van mijn woning?

    Vraag uw waardebepaling gratis
    en online aan via een handig invulformulier.