Theresia: Wonen op ideale locatie - Malle Oostmalle

Vlimmersendijk
2390 Malle Oostmalle

(Ref. 3923674)

Nieuwbouwproject “Theresia” bevindt zich in een een uiterst gunstige zijstraat van de Turnhoutsebaan nabij het centrum van Oostmalle met winkels, openbaar vervoer, in-en uitvalswegen en scholen op wandelafstand. Dit terrein wordt volledig omgetoverd tot een tijdloos uiterst energiezuinig appartementencomplex (individuele zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem...) van 4 volledig naar eigen smaak in te richten eenheden met bijhorende carports/garages, aparte vuilnisberging en fietsenberging.

Alle appartementen beschikken over tuin/terras met een ideale ZW-oriëntatie, zo geniet u de hele dag van de zon. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 57m² en 124m² (excl. tuin of terras) en omvatten 1, 2 of 3 slaapkamers.Tegenover vele grote appartementsgebouwen, zal de algemene kost in dit project op heden en in de toekomst zeer beperkt blijven zowel in de gemeenschap als op het vlak van energieverbruik.

Volledig afgewerkt en volledig naar uw eigen zin, volgens de laatste duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie wordt dit project opgetrokken. De verkoopprijs bestaat uit een grond-en constructieaandeel. Ontwikkelaar met reeds tal van realisaties en tevens modelappartement te bezichtigen. BETALING BIJ OPLEVERING! E-peil: <40- Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv

Interesse in dit project?

Jammer! Alle units zijn verkocht.

Overzicht

Verdieping Naam (klik voor meer info) Bew. Opp. Slpkmrs Terras PARKING Prijs
Gelijkvloers Theresia: Wonen op ideale locatie: V2 Verkocht
Gelijkvloers Theresia: Wonen op ideale locatie: V1R Verkocht
Gelijkvloers Theresia: Wonen op ideale locatie: V1L Verkocht
Gelijkvloers Theresia: Wonen op ideale locatie: GLVL Verkocht

Het project in beelden

Interesse in dit project?

Probeer een ander beeld

Wij schatten uw woning vrijblijvend