11/07/2016

Een correcte prijsschatting van uw woning heeft een grote impact!

De juiste verkoopprijs bepaalt meteen de positionering in de markt. Onderschat de impact van een foute verkoopprijs niet.

Wie aan verkopen denkt, heeft meestal al een vraagprijs in gedachten. Die prijs kan gebaseerd zijn op het advies van kennissen, op een "geïndexeerde" aankoopprijs of op vraagprijzen in advertenties voor gelijkaardige panden.

We merken echter vaak op dat de prijs die verkopers wensen ondoordacht en eerder emotioneel is. Het beste wat u kan doen is een schatting laten uitvoeren door een expert. Deze persoon handelt onafhankelijk en markt conform.

Zorg voor een juiste prijs, vraag het aan een expert.

Wilt u uw vraagprijs liever baseren op concrete verkoopcijfers uit onze databank, op onze evaluatie van de ligging, grootte, oriëntatie, materiaalkeuze en eigenschappen van uw specifiek pand, vraag dan bij ons een vrijblijvende schatting aan.

Verkoopt u uw eigendom via ons kantoor, dan is de schatting gratis. Wilt u niet verkopen, maar hebt u toch een waardebepaling nodig, bijvoorbeeld voor een successie, dan betaalt u een vooraf vastgelegde som. Wij bezorgen u een gedetailleerd schattingsverslag waarin alle prijsbepalende factoren worden toegelicht.

Bel ons voor een afspraak op 015 51 45 40 of stuur ons een bericht.

Wij schatten uw woning vrijblijvend