10/12/2016

4 tips om je huis in de winter te verkopen

In de zomer als de zon volop schijnt, is een beslissing sneller genomen. Alles ziet er ook gewoon beter uit met een beetje zonlicht. Maar ook op koude winterdagen kunnen er huizen verkocht worden. Hier zijn 4 tips om de verkoop te versnellen...

1. GEBRUIK SFEERVERLICHTING

Verdrijf dat kille gevoel uit je huiskamer. Zorg voor subtiele verlichting die je ruimte tot zijn recht laat komen. Maar, overdrijf niet! Je huis is ook geen lichtbak, subtiel is dus het kernwoord. Gezelligheid doet verkopen. Laat je bezichtingen ook bij voorkeur overdag bij daglicht doorgaan.

2. VERGEET JE TUIN NIET

In de zomer zal het niet snel gebeuren, maar als je wil verkopen in de winter, hou dan ook je tuin in orde. Alles netjes opgeruimd, hagen bijgewerkt en zorg voor wat winterbloeiers op het terras. Niets zo triest als een wanordelijke tuin in de winter. Pak in de winter ook uit met leuke tuinfoto’s als je je woning online zet. Vermijd sneeuwfoto’s.

3. DE WINTER IS GEEN EXCUUS VOOR ROMMEL

Ok, je zit waarschijnlijk wat meer binnen in de winter. Dat is echter geen reden om potentiële kopers met een fikse berg rommel af te schrikken. Die kerstboom mag en de juiste winterdecoratie ook, maar zet niet alles vol.

4. WARMTE

Zet net voor het bezoek de verwarming een tikkeltje warmer. Het is vreselijk binnenkomen in een kil huis en warmte zorgt voor gezelligheid en een goed gevoel. Heb je een open haard, benut deze dan optimaal.
Met deze tips schep je alvast een behaaglijk gevoel bij je bezoekers. En denk eraan: een warme glimlach bij het onthaal doet ook wonderen. Succes!

Bron: Immovlan.be

Wij schatten uw woning vrijblijvend