20/02/2018

Feestzalencomplex De Kasteelhoeve te koop

Feestzalencomplex met 3 zalen van diverse grootte in Heist-op-den-Berg (Booischot) te koop

GEEN overname handelsfonds of uitbating maar enkel verkoop van het onroerend goed met inboedel . Feestzalencomplex met 3 zalen van diverse grootte in de regio "zuiderkempen" - capaciteit van 350 man verdeelt over de 3 zalen, 2 beneden zalen ( 180 en 90 man) combineerbaar tot ongeveer 270 a 280 man en bovenzaal voor ongeveer 70 man - elke zaal heeft een eigen professionele keuken - gelegen op een ruim perceel met een eigen private parking voor ongeveer 50 auto's - extra parkeren mogelijk in de straat – de zaak is vrij van brouwer - reeds meer dan 20 jaar dezelfde uitbater - mogelijkheid tot aankoop, huur of huur-koop - bestaande boekingen worden mee overgenomen - De grootte van het complex en de indeling van het pand geven de koper nog heel wat mogelijkheden zoals feestzaal, congreszaal, restaurant, brasserie, enz. Voor het perceel werd een speciaal RUP “ De Kasteelhoeve” opgemaakt waarbij nog uitbreidingsmogelijkheden zitten – Het achterliggend Kasteel Ter laken wordt heel binnenkort openbaar wandeldomein wat ook een meerwaarde kan zijn.

Wij schatten uw woning vrijblijvend