08/03/2019

Verhuur en beheer: Werken met een professionele vastmakelaar biedt een hele resem voordelen

Verhuur en beheer: Werken met een professionele vastmakelaar biedt een hele resem voordelen.

De bekendmaking is er één van; de makelaar heeft een aantal uitgebouwde communicatiekanalen waarlangs de verhuring van jouw pand kan worden bekendgemaakt. Eerst en vooral is er de etalage van zijn kantoor, die meestal veel zichtbaarheid creëert in het centrum van dorp of stad.
Daarnaast beschikt de makelaar over grote panelen "TE HUUR" , eigen website, Facebook en Instagram pagina.

De makelaar is een vakman met ervaring. Hij weet je al vlug de juiste, haalbare huursom te bepalen, gebaseerd op ervaring, gelijkaardige verhuringen en objectieve criteria. Dankzij de makelaar vermijd je het risico te verhuren voor een prikje of schromelijk over te waarderen.

Het is de essentiële taak van de makelaar kandidaat-huurders rond te leiden en te informeren. Door de organisatie van zijn kantoor verloopt dit vlot; De makelaar is ook een beetje psycholoog en kan uit ervaring meestal vlug geïnteresseerde kandidaten onderscheiden van niet- geïnteresseerde.

Prijsonderhandeling is een apart vak, want er komen regels en technieken bij kijken. Je laat het dus beter over aan een professional die weet wanneer het onderste uit de kan bereikt is, en die zo het mogelijk afspringen van de onderhandelingen kan vermijden.

De makelaar zal altijd voldoene informatie vragen aan de kandidaat-huurder, vooral met betrekking tot zijn inkomen, zijn juiste indentiteit en zijn voorgeschiedenis met andere eigenaars-verhuurders; op die manier worden risico's op huurschade of verbreken va, het contract tot een minimum herleid.

Wenst u meer info over zorgeloos verhuren via Immo Margriet?:
https://www.immomargriet.be/nl/over-ons/beheer

Wij schatten uw woning vrijblijvend