15/03/2019

Waarom een gratis schatting altijd een goed idee is

Denk je eraan je woning te verkopen? De eerste stap is uiteraard de waarde van je woning laten schatten. Dat kan bij Immo Margriet helemaal gratis. Margriet De Roover, erkend vastgoedmakelaar sinds 2002, zet alle voordelen op een rijtje.

# 1 Weg met de twijfel
Twijfel je om je woning te verkopen of te verbouwen? Dan geeft een gratis schatting je meer inzicht in je budget. Wacht dus niet om een schatting te laten doen als je de knoop nog moet doorhakken. Het helpt je net de mogelijkheden op een rijtje te zetten en zorgt ervoor dat je straks niet voor verrassingen komt te staan, wat je beslissing ook mag zijn.

#2 Correcte inschatting
Hoe je als eigenaar zeker kunt zijn dat we een juiste inschatting maken? Immo Margriet heeft jarenlange ervaring. Dat is net wat je nodig hebt om goed in te schatten wat je woning waard is op de huidige markt. Bovendien hebben we geen baat bij een oneerlijke waardebepaling. Sterker nog, het zou als een boemerang in ons gezicht terugkeren.

#3 Gratis advies
Waar je bij andere vastgoedmakelaars soms veel geld neertelt voor een schatting, kost deze service niets bij Immo Margriet. We staan er immers op om advies te geven zonder bijkomende verplichtingen. Het is natuurlijk altijd leuk als de verkoop dan definitief aan de orde is, dat er nog eens aan ons gedacht wordt.

#4 Gefundeerd verslag
Een waardebepaling van een woning is heel wat meer dan een euroteken met wat cijfertjes achter. Je krijgt een uitgebreid verslag met daarin een gedetailleerde beschrijving van de woning en een gedetailleerde berekening van de richtprijs. Een persoonlijk rapport wat eigenaars zeker appreciëren!

#5 Persoonlijk gesprek
Een schattingsrapport is vrij technisch en bevat heel wat cijferwerk en moeilijke begrippen. Net daarom plannen we graag een persoonlijk gesprek in om onze bevindingen te overlopen. Het is dan ook het ideale moment om nog eventuele bijkomende vragen te beantwoorden.

BRON: Margriet De Roover

Wij schatten uw woning vrijblijvend