29/04/2019

Realiseer uw vastgoeddroom en koop een tweede verblijf aan de kust

De zee, het blijft iets bijzonders. Droom jij ook weg bij het denken aan je eigen stekje vlakbij de zee en het strand? Of ben je nog niet helemaal overtuigd van wat de kust jou allemaal te bieden heeft? Wij sommen de 10 voordelen voor je op!

1 Aan zee verveel je je nooit!
Er zijn immers tal van mogelijkheden om je gezin te entertainen aan onze gezellige Vlaamse kust. Met een gocarts rijden, een gigantisch zandkasteel bouwen, genieten van een ijsje of de zeedijk… En dit is nog maar het begin, want onze kust telt ook tal van interessante musea, veel leuke winkels en ontzettend veel evenementen. Plezier gegarandeerd!

2 Je kunt elke dag een frisse neus halen
Mensen die aan de zee wonen weten écht wat het is om een ‘frisse neus’ te halen. Kom zalig wakker tijdens een ochtendwandeling langs de vloedlijn of geniet van de frisse lucht tijdens een namiddag op het strand met de kleinkinderen.

3 Je bent gelukkiger aan zee
Zicht op het water zou een positief effect hebben op je mentale gezondheid en het geluid van de golven zorgt voor een ontspannen gevoel. Men beweert zelfs dat dit verjonging van geest en lichaam teweegbrengt. Geef ons vanaf nu maar vitamine zee!

4 De kust is nooit ver weg
Heb je een zware werkweek achter de rug en snak je naar een leuk weekend? Geen probleem want je bent maximum twee uur verwijderd van je eigen stukje paradijs. Het enige wat jij moet doen om te bekomen van alle drukte in jouw leven? Die auto inspringen en de geur van het zilte zeewater volgen! Of de pijl richting ‘kust’, natuurlijk. Daarna kun je genieten vanuit je appartement met zeezicht of van een leuke wandeling tot aan de zeedijk.

5 Genieten van de natuur
In tegenstelling tot zoveel andere plekken in ons Belgenlandje, zijn onze kuststeden nog niet volledig volgebouwd. Dat onbetaalbare uitzicht van ellenlang uitgestrekte duinen, met slechts hier en daar een vuurtoren als breekpunt? Dat vind je enkel aan de kust! Ideaal voor een gezellig gezinswandeling!

6 Ontspanning is altijd binnen handbereik
Heb je een zware werkweek achter de rug en snak je naar een leuk weekend? Geen probleem: want jij bent vanaf maximum 2u verwijderd van je eigen stukje paradijs. Het enige wat jij moet doen om te bekomen van alle drukte in jouw leven? Die auto inspringen en de geur van het zilte zeewater volgen! Of de pijl richting ‘kust’, natuurlijk. Daarna kun je genieten vanuit je appartement met zeezicht of van een leuke wandeling tot aan de zeedijk.

7 De winkels in de badplaatsen zijn vaak open op zondag
Aan de kust verveel je je nooit. Niet alleen zijn er tal van gezellige entertainment mogelijkheden en worden er ontzettend veel evenementen georganiseerd, ook de winkels zijn er elke dag geopend. Shopping time!

8 Terwijl de rest van België uitkijkt naar die zomervakantie aan de kust, kan jij er heel het jaar door van profiteren.
Kustbewoners weten dat je niet enkel in de zomer kunt genieten van het strand en de zee. De zee is ook magisch in de andere seizoenen. Meer en meer mensen vinden dan ook tijdens de herfst, winter en lente de weg naar de kust om er te genieten van een gezellige dag.

9 Elke dag verse vis!
Want geef toe… Wie is er geen fan van die kraakverse mosselen en garnaalkroketjes? Jammie!

10 Vastgoed aan de kust als slimme investering
Investeren in een appartement aan de zee? Of liever een vakantiewoning aan zee? Dat is eigenlijk altijd een goed idee! Deze vorm van investering staat immers bekend om zijn grote zekerheid – zeker in vergelijking met andere beleggingsalternatieven. Daarnaast kan je appartement aan zee nog wat opbrengen als je het verhuurt wanneer je er zelf niet vertoeft!

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen? Beslissen welke badstad jij het leukste vindt!

Wij schatten uw woning vrijblijvend