25/03/2020

UPDATE Coronavirus: Plaatsbezoeken niet toegestaan (voor niemand!)

Plaatsbezoeken niet toegestaan (voor niemand!)

De laatste dagen lazen we samen soms heel wat verwarrende en tegenstrijdige berichten in de media, waaruit bleek dat er voor particulieren die hun woning te koop stelden en huisbezoeken organiseerden, andere regels van toepassing waren dan voor vastgoedmakelaars. Er is nu een bevestiging van het crisiscentrum dat er een totaalverbod geldt voor iedereen: de particulier, de vastgoedmakelaar, de notaris.

De virtuele filmpjes die reeds waren aangemaakt mogen uiteraard behouden blijven, maar nieuwe opnames mogen niet meer gemaakt worden. Het gaat hier immers om een niet-essentiële verplaatsing die bijgevolg niet toegelaten is!
Dezelfde logica geldt voor het nemen of laten nemen van nieuwe foto's.

Wij schatten uw woning vrijblijvend