Verhuren zonder zorgen!

Onze dienst Beheer zorgt voor alle administratie, de indexering, volgt de betalingen van het huurgeld op en coördineert de nodige herstellingen. Zo kunt u uw eigendom zonder zorgen verhuren.

Immo Margriet beheert de verhuur van je eigendom

Een woning of appartement verhuren brengt zorgen mee. Het huurcontract moet aan de wettelijke voorschriften voldoen. De plaatsbeschrijving moet accuraat en compleet zijn, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. U moet op zoek naar een huurder die uw woning zal respecteren en de huur tijdig betaalt. En verder is er aan een woning altijd wel werk: van kleine onderhoudswerkjes tot grotere renovaties. Met Immo Margriet Beheer kunt u dat alles aan ons overlaten.

Wij zorgen voor de administratieve, financiële, technische en juridische aspecten van de verhuring en zijn altijd bereikbaar voor uw huurder. Als u dat wenst, kunnen we ook algemene herstellingswerken in uw huurpand coördineren. De werken worden, na uw goedkeuring, uitbesteed aan erkende vaklui met wie we regelmatig samenwerken. Bij het beëindigen van de huurperiode zoeken we een nieuwe huurder. Ook de uitgaande plaatsbeschrijvingen zijn inbegrepen in het beheer van uw pand. Hebt u een slecht betalende huurder, of ontstaat er een huurgeschil, dan kunnen we rekenen op juristen gespecialiseerd in vastgoed. Wij zorgen voor een rechtsbijstandsverzekering bij Korfine.

Bel ons voor een vrijblijvend infogesprek: 015 51 45 40.

Wenst u uw eigendom in verhuur laten beheren door Immo Margriet?

Bel ons op 015 51 45 40

Wij schatten uw woning vrijblijvend