Méér dan 25 jaar ervaring en passie voor vastgoed

Immo Margriet heeft stevige roots in Keerbergen. Kamiel De Roover en Marina Vanwesemael richtte in november 1984 D & V Vastgoedkantoor op. In 2002 nam Margriet De Roover het roer over als zaakvoerster van Immo Margriet. In 2005 onderstreept zij haar ambitie met de bouw van een gloednieuw kantoor aan de Putsebaan 6, in het centrum van Keerbergen.

Immo Margriet staat voor expertise

Margriet De Roover leidt het kantoor, samen met medewerker Johan De Keyser. Beide hechten ze hecht het grootste belang aan een correcte service en aan een goed contact met eigenaars, huurders en kopers.

Een actieve en creatieve aanpak

Wij zijn gedreven in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies en verkavelingen. Wij maken gebruik van een brede waaier aan publiciteitskanalen, zodat kopers en huurders snel de weg vinden naar uw eigendom.

Gericht op kwaliteit

Wij zijn er van overtuigd dat uitstekende dienstverlening de enige manier is om te overleven in de concurrentiële vastgoedmarkt. Bij Immo Margriet primeren kwaliteit en service, of het nu gaat om een vrijblijvende schatting van uw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het technisch beheer van een huurwoning.

Immo Margriet is lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen van België (CIB) en onderschrijft de deontologische code van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Tevens zijn we lid van het Immoview netwerk, een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende autonome vastgoedmakelaars, die hun krachten bundelen voor een betere service aan de klant.

Op Immo Margriet kunt u rekenen, van het eerste contact tot het afsluiten van de verhuur- of verkoopovereenkomst, en lang daarna. Contacteer ons gerust voor informatie en advies over kopen en verkopen, huren en verhuren. Jarenlange ervaring, praktische gedrevenheid en een frisse dosis creativiteit.

Met Immo Margriet hebt u goed gekozen.

U verkoopt niet elke dag een huis. Wij wel. Gebruik onze ervaring.

Bel ons op 015 51 45 40

Wij schatten uw woning vrijblijvend