Wij verkopen uw pand met succes!

Wij verkopen uw pand met succes! Een huis verkopen doet u niet elke dag. Het is dan ook niet zo eenvoudig om alle mogelijkheden die een eigendom biedt meteen te zien, om een realistische prijs te bepalen, en goede afspraken te maken met potentiële kopers. Bij Immo Margriet kunt u terecht voor professioneel advies. Onze marktkennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij, samen met u, uw eigendom vlot en aan de beste prijs kunnen verkopen.

Verkoop je pand met Immo Margriet

Schatting en voorbereiding

  • We maken een afspraak voor een schatting van uw eigendom.
  • U ontvangt een uitgebreid schattingsverslag dat we met u overlopen.
  • De vraagprijs is een belangrijk aandachtspunt, maar ook alle mogelijke maatregelen die u kan nemen om uw eigendom vlot te verkopen.
  • Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn kleine onderhoudswerken uit te voeren voor we jouw eigendom op de markt brengen.

Vastgoeddossier en publiciteit

Eens we de vraagprijs en de startdatum voor de verkoop hebben vastgelegd, stellen we voor uw eigendom een vastgoeddossier samen. We verzamelen de nodige documenten en maken een volledige pandbeschrijving met foto's op. We zorgen dat uw pand snel op onze site en op toonaangevende vastgoedsites verschijnt en werken een publiciteitsplan uit. Informatie over uw eigendom wordt gemaild naar alle contacten die via ons kantoor op zoek zijn naar uw pand- of grondtype.

Bezoeken en onderhandelingen

We volgen alle aanvragen in verband met uw pand op, organiseren bezoeken en houden u op de hoogte van het verloop van het verkoopproces. Doet een geïnteresseerde partij een bod, dan overleggen we met u of u het bod wil aanvaarden. U hebt daarbij altijd het laatste woord.

Verkoopsovereenkomst

Gaat u akkoord met het bod, dan bereiden wij een verkoopovereenkomst voor. Die overeenkomst wordt ruim vóór de afgesproken ondertekeningsdatum naar u, naar uw koper en naar de betrokken notarissen verstuurd voor goedkeuring. Hebben alle partijen de inhoud goedgekeurd, dan wordt de overeenkomst door u en door de koper bij ons op kantoor ondertekend. Vervolgens bezorgen wij de notaris van de koper het volledige vastgoeddossier, ter voorbereiding van de notariële akte, die maximaal vier maanden na de verkoopovereenkomst zal worden verleden.

Wat zijn uw kosten?

Is uw pand verkocht, dan betaalt u een vooraf afgesproken percentage op de verkoopprijs. Slagen wij er ondanks al onze inspanningen niet in uw pand te verkopen, dan bent u ons niets verschuldigd. De modaliteiten van onze samenwerking zijn gedetailleerd in de samenwerkingsovereenkomst die we bij de start van onze opdracht ondertekenen. Onze opdracht is in overeenstemming met de geldende wetgeving en wordt gecontroleerd door de Federale Overheidsdienst Economie.

Voor meer informatie en kostprijs kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Wenst u uw eigendom te verkopen via Immo Margriet?

Bel ons op 015 51 45 40

Wij schatten uw woning vrijblijvend